Adverteren

Wat moet je regelen voor de bruiloft?


Tips 12 Sep 2020
Wat moet je regelen voor de bruiloft?

Je bent ten huwelijk gevraagd en hebt ja gezegd, of je hebt je partner gevraagd en als het ja woord eenmaal is uitgesproken dan ben je in je hoofd vaak al druk bezig met het regelen van de bruiloft. Waar denk je zoal aan?

  • Welke kleding zou je graag dragen? Welke kleuren?
  • Wanneer wil je trouwen? Zou je graag zo snel mogelijk trouwen of wil je nog even sparen om alle wensen die je hebt in vervulling te kunnen laten gaan? Welk seizoen spreekt je dan aan om te trouwen? Wil je het buiten houden het feest? In het voorjaar of juist als het nog warmer is in de zomer? Ook in de herfst of winter kan natuurlijk en is ook een mooie keuze.
  • Wie komen er allemaal? Familie, vrienden, een collega misschien?
  • Waar ga je trouwen? Binnen of buiten? Kerk, gemeentehuis, bosgebied, bij een kasteel, aan het strand?
  • Ga je naderhand ook op reis? Misschien is het dan leuk om daar ook samen naar te kijken en kun je na de drukke dag zorgen dat de spullen klaarstaan en er dan even tussenuit samen om echt tot rust te komen en te genieten.
  • Wie maakt de uitnodigingen? Ben je zelf handig op de pc of laat je liever wat ontwerper door een expert? Wat moet er dan op komen te staan en welke wensen heb je verder?
  • Wel of geen vrijgezellenfeest en wie gaat dat regelen? Dit is toch een keuze die je samen moet maken. Misschien willen jullie liever samen leuke dingen doen en geen vrijgezellenfeest! Spreek het dan ook uit naar je vriendengroep want dan kunnen ze daar rekening mee houden.
  • Wat is het budget? Je wil misschien heel veel maar wat is financieel haalbaar? Ook dat is goed om te weten zodat je eventueel wat aan kunt passen voor je droom dag.
Trouwen in Corona tijd
Actueel 25 Jan 2021

Trouwen in Corona tijd

Wel of niet trouwen?
Informatief 22 Dec 2020

Wel of niet trouwen?

Mooie trouwlocaties
Actueel 28 Oct 2020

Mooie trouwlocaties

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen